Kepez Halı Yıkama

Kepez Halı Yıkama; Temizlik sektöründe çözümleriyle tartışmasız liderdir. Sürekli savunduğumuz konu yapabildiğinin en iyisini yap düşüncesidir. Kepez halı yıkama hizmeti ile Kepez de halı yıkama konularında müşterilerinin memnuniyetini sürekli artırmakta, müşterilerimizden gelen istekler doğrultusunda sürekli çalışmaktayız. Halı temizliğinde en iyiye ulaşma çabasındayız.

Halılarınız haricinde aynı zamanda yorgan, battaniye, kilim yıkamalarını da gerçekleştirmekteyiz. Evinizde yıkamaya müsait olmayan veya makinelerde yıkama yapılamaz büyüklükte olan yorganlar var ise, özel makinelerimizde yıkama işlemi gerçekleştiriyoruz. Halılarınızda son teknolojik ürünlerle temizlik işlemi yapıyoruz ve aynı zamanda leke çıkarma tekniklerimiz sayesinde, halılarınızda görmek istediğiniz temizliği sunmaktayız.Halılarınızı mutlaka halı yıkamaya vermenizi , ayrıca önermekteyiz. Halılarınızın ömrünün uzaması açısından, halı yıkama sağlıklı bir işlemdir.


Kepez halı yıkama hizmetlerimizi sürdürüyoruz...

Yüksek Yıkama Kapasitesi Ve Profesyonel, Deneyimli Genç Kadromuzla, Kesintisiz Hizmet Vermekteyiz Pırıl pırıl olan halınız kalite kontrolden geçirildikten sonra süpürülüp yatayına taranır, paketleme makinesinde paketlenir. Ardından zaman kaybetmeden evinize servisle teslim edilir.

Halılarınız, ileri teknoloji cihazlar ve malzemelerle donatılmış tesisimizde, deneyimli ekibimiz tarafından özenle temizlenir.Kapıdan kapıya olan hızlı servisimizle halılarınız adresinizden alınır ve çok kısa sürede kusursuz bir şekilde adresinize ücretsiz teslim edilir.

Evlerinizi süsleyen ve de pek de ucuz olmayan ev halılarımız , evde veya bilinçsiz temizleyiciler tarafından uygulanan yanlış temizlik işlemleri sonucu hem sağlık hem de halı kalitesi açısından olumsuz sonuçlar Doğurmaktadır.

yılların tecrübesiyle , firmamızda yapılan tüm işlemlerdeki temel prensip , halının ; hijyeni , kalıcı güzel bir görünüme sahip olması ve en önemlisi halının ömrünün uzatılmasıdır

Fabrikamızda yıkanacak halılar dokuma özellikleri, cins ve niteliklerine göre sınıflandırılır. Sonra aşağıdaki aşamalardan geçirilerek her türlü mikro organizmadan arındırılıp steril hale getirilir.

Kepez Temizlik Şirketleri içinde birçok kuruluş için en önemli sorun olan hizmet ve bilginin kontrolü, ayrıca personel gereksinimleri için harcanan zaman ve finansal kaynak israfını ortadan kaldırmış ve müşterisine "Sadece İsteyin" diyebilecek bir yapıyı oluşturmayı başarmıştır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Antalya Halı Yıkama Şirketleri

Antalya Halı Yıkama ve Temizleme